80414
Book
In basket
Książka dedykowana osobom biegającym: i tym początkującym, i tym zaawansowanym, którzy chcą poprawić swoją wydajność i zadbać o swoje zdrowie. Inspiruje i zachęca do nowego spojrzenia na odżywianie i sport. Autorzy przekonują, że dieta roślinna jest w wielu wymiarach łatwiejsza niż myślimy. Sami pisząc książkę, biegali, sprawdzając wszystkie przepisy i z lekkością kończyli co miesiąc ultramaraton, mierząc się z dystansami powyżej 100 kilometrów. Autorzy przekonują, że wystarczy trochę wiedzy i zmiana kilku nawyków, aby cieszyć się efektami diety roślinnej w postaci szybszej regeneracji i większej wydolności organizmu. Przepisy są różnorodne i zachęcają do eksperymentowania z nowymi smakami. Oprócz tradycyjnych wegańskich dań jest również wiele pomysłów na egzotyczne potrawy, którzy autorzy odkryli podczas swoich wielu podróży. W książce między innymi: grzanki z masłem migdałowym, powidłami i świeżymi owocami, pieczona dynia z rozmarynem, kotlety z kaszy gryczanej i buraków, batony energetyczne i wiele innych. Dzięki książce „Kuchnia dla biegaczy. Siła z roślin”: • poznasz zasady roślinnej diety oraz liczne korzyści, jakie się z nią wiążą, w szczególności dla biegaczy • rozwiejesz wiele swoich wątpliwości i uzyskasz odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania związane z takim stylem odżywiania • z łatwością przygotujesz zdrowe posiłki i sprawdzisz, jak oddziałują one na Twój organizm • przekonasz się, czy zawartość talerza ma wpływ na trening i wyniki…., a potem już tylko pobiegniesz dalej.
Availability:
Filia nr 1
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again