Sorting
Source
Katalog zbiorów
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Status
available
(1)
Branch
Filia nr 2
(1)
Author
Jarosz Mirosław (1957- )
(1)
Respondek Wioleta
(1)
Rychlik Ewa
(1)
Ryżko-Skiba Małgorzata
(1)
Wolnicka Katarzyna
(1)
Year
2000 - 2009
(1)
Time Period of Creation
2001-
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Subject
Alkohole
(1)
Interakcje leków
(1)
Podawanie leku
(1)
Żywność
(1)
Genre/Form
Poradnik
(1)
Domain
Medycyna i zdrowie
(1)
1 result Filter
Book
In basket
(Poradnik dla Lekarzy i Pacjentów.)
Książka dotyczy stosunkowo nowego i prawie nieznanego zagadnienia, jakim są interakcje między lekami a żywnością i alkoholem. Publikacja stanowi próbę uporządkowania i przedstawienia jak najszerszemu kręgowi odbiorców najnowszej wiedzy na ten temat. Autorzy pokazują, jak produkty żywnościowe zmieniają działanie leków w organizmie. Książka zawiera praktyczny skorowidz leków w odniesieniu do ich zażywania w relacji z posiłkami. Publikację zamyka zbiór podstawowych, ogólnych zaleceń odnośnie przyjmowania wszelkiego rodzaju leków.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Filia nr 2
There are copies available to loan: sygn. 61 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again