80804
Book
In basket
1. Dieta czy żywienie prawidłowe; 2. Trawienie i wchłanianie pokarmów; 3. Składniki kaloryczne i ochronne pokarmu oraz ich znaczenie; 4. Co i ile trzeba zjadać, aby żywić się prawidłowo; 5. Wpływ wysiłku fizycznego i pracy zawodowej na sposób odżywiania; 6. Sposób odżywiania w okresie ciąży i karmienia; 7. Stosowanie diety w różnych chorobach; 8. Żywienie ze zmniejszeniem podaży tłuszczów; 9. Żywienie ze zmniejszeniem podaży tłuszczów i ograniczeniem cukrów prostych; 10. Dieta z ograniczoną ilością białka; 11. Żywienie ze znaczną podażą białka; 12. Ograniczenie słodyczy; 13. Dieta niskokaloryczna; 14. Czy i kiedy należy ograniczyć spożycie soli kuchennej; 15. Dieta oszczędzająca z unikaniem substancji pobudzających wydzielanie soku żołądkowego; 16. Diety z modyfikacjonami konsystencji; 17. Czy i kiedy konieczna jest wzmożona podaż witamin?; 18. Żywienie w uczuleniach pokarmowych
Availability:
Filia Żużela
All copies are currently unavailable
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again