80414
Book
In basket
Siostra Anastazja, autorka kulinarnych bestsellerów, tym razem przygotowała przepisy dla miłośników zup, dań jarskich i ryb. Zupa z kalarepki, gulasz z soczewicy, kotlety z fasoli czy zapiekanka z cukinii i sera to tylko kilka wybranych ze 113 zawartych w książce przepysznych propozycji. Daj się uwieść tradycyjnemu smakowi, skorzystaj z porad i przepisów Siostry Anastazji. Siostra Anastazja ze Zgromadzenia Córek Bożej od lat łączy swoje powołanie z zamiłowaniem do pieczenia i gotowania. Otrzymała wiele nagród, w tym Nagrodę Prezesa Międzynarodowych Targów Poznańskich. Znana jest także za granicą. Mimo wielkiego sukcesu pozostaje osobą skromną, dla której najważniejsza jest modlitwa i praca.
Availability:
Biblioteka główna
All copies are currently unavailable: sygn. 64
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again